Saddle Sofa

L0

Projektuar për të ofruar nivelin më të lartë të elegancës, divani Saddle dallohet për stilin e tij modern dhe funksional.

113 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Mbrapa dhe mbështetëse në formë vaske, të cilat kujtojnë formën e një shale dhe vendi i mbushur e bëjnë këtë divan të butë.