Clouds

L0

A keni dëshiruar ndonjëherë që të bini në butësinë e një reje të bardhë që duket si karamele pambuku?

85 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Pas një kontrolli të shkurtër të realitetit, kjo ëndërrim është harruar, derisa të shikoni një pamje të divanit Cloud nga Marcel Wanders, një përbërje e formave të rrumbullakosura dhe jastekë të bardhë të butë. Divan është në dispozicion në një gamë të gjerë ngjyrash dhe mbart ndjesinë ngushëlluese të rënies në një re me gëzof në një ditë me diell të ndritshëm.