S/2 Dogs Corporal/Sergeant In Resin

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik.

SKU: 320-845 Kategoritë: ,
Brandet:
Lartësia 55/59cm

Përshkrim

Aksesorë shtëpie me një dizajn unik. Mbrojnë vlera të tilla si origjinaliteti, origjinaliteti dhe cilësia.