Ruben Crystal

L0

Sillni stilin artistik në shtëpinë tuaj me aksesorin e tryezës Ruben.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Krijuar nga xhami i kristaltë, ky objekt i scintillating siguron dimension strukturor dhe shkëlqen në dekorin tuaj.