Ristela finger Joint

”Ristela Finger Joint” përdoret për produktet strukturore të tilla si trarët e petëzuar, dhe gjithashtu për produktet të tilla si fasada etj.

Llojet e drurit bredh dhe pishë
Ngjitës PVAc
Finger Joint sipërfaqe ose skaj
Përpunimi i pagdhendur ose i zhdrukthuar
KD 8 - 10%

Përshkrim

Produktet e krijuara nga lënda drusore ”Ristela Finger Joint” janë të lehta për tu trajtuar. Ata kanë cilësi të shkëlqyera të përpunimit dhe mund të arrihet një përfundim me cilësi të lartë.