Rakel për aplikimin e niveluesve – Wakol

Kategoritë:
Brandet: Wakol
Baza Çelik/Dru

Përshkrim

“Përdorimi
Rakel 56 cm i gjerë për aplikimin e komponimeve niveluese Wakol.

Thikat e rrotullës të prera nga të dyja anët janë në dispozicion si një aksesor. Tehu WAKOL Rakel është bërë prej çeliku dhe i disponueshëm në madhësinë e nivelit TKB R2. “””