Pishë e Imprenjuar

Druri i pishës suedeze është një material natyral ndaj është një mënyrë e shkëlqyeshme për të zbukuruar mjedisin e jashtëm dhe për të krijuar një hapësirë ideale për të ecur dhe për të ndjerë ngrohtësinë e natyrës

Struktura Dysheme për ambient të jashtëm Deck
Lloji i drurit Pishë suedeze
Sipërfaqja Reliev me kanale dhe  nyje
Trajtimi E termotrajtuar me presion në vakum
Dimensionet 20 x 120 x 3000-5400 mm
Ngjyrë Ngjyrë kafe e çelët, shumë nyje
Montimi Me vida!

Përshkrim

• Pisha e i mprenjuar mbart një trajtim të thellë të presionit të vakumit. Trajtimi me presion rrit qëndrueshmërinë natyrore të drurit të butë.

• Dyshemetë për ambient të jashtëm, pishë e Imprenjuar, janë në dispozicion në një zgjedhje të profileve – të lëmuara dhe me kanale. Kanalet ndihmojnë për mos rrëshqitjen nga uji.

• Dyshemeja e pishës kërkon mirëmbajtje të vazhdueshme me bojë ekologjike. (1 herë në vit )
Rezistente ndaj lagështirës, insekteve dhe mykut.

• Ngjyra: pamja mund të trajtohet vetëm me ngjyrë më të erret. Dyshemeja e pishës se imprenjuar zakonisht ka një ngjyrë të bukur në kafe të ngrohtë.

• Instalimi i pishës së imprenjuar kërkon ndërtim minimal. Montimi kryhet me strukturë druri me korniza te afërta.

• Dyshemeja dekorative e pishës së imprenjuar është me çmim më ekonomik se dyshemetë e tjera për ambiente të jashtme duke e bërë atë një zgjedhje shumë të përdorur si për projektet shtëpiake ashtu edhe për ato tregtare.

• Duke ofruar shumë koleksione të ndryshme me dizajne dhe cilësi superiore për ambiente të jashtme deck, Veko garanton një përfundim të mrekullueshëm në natyrë për tarracën, shtëpinë apo kopshtin tuaj.