Cushion Gauthier

L0

Hidhni shtratin, divanin ose kolltukun tuaj me Jastëkun e zgjatur Gauthier.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo jastëk kadifeje e zezë e frymëzuar tradicionale me qëndisje dore në fije me ngjyrë ari do të shtojë stilin e hollë klasik në dekorin tuaj, duke krijuar një ajër të autoritetit dhe shtëpisë së pasurive të vendit. I plotë me jastëk të brendshëm jastëk.