Les Copines Painting

‘Duke qenë në tarracën e një kafeneje dhe duke pritur për një ngjarje të papritur për të ndryshuar rutinën, të gjithë jetuam një moment si ky.’ Joelle Troussier-Artiste.

Dimensionet:100x150 cm

Përshkrim

Zbuloni këto portrete të grave nga të gjitha sferat e jetës, të të gjitha shprehjeve, të të gjitha ndjenjave, le sytë e tyre t’ju kapin. Riprodhim një koleksion i kufizuar, CM PREMIUM printuara në Plexi, ndriçojnë portretet e këtyre grave dhe ndryshojnë ambientin tuaj. ‘Dekoroni interiorin tuaj, vishni muret me madhështi.’