2V American Walnut Markant

L0

Parketi me shumë shtresa nga HARO përdor një konstrukt  të ekuilibruar me 3 shtresa që vendosen në drejtime të ndryshme. Kjo zvogëlon bymimin dhe tkurrjen natyrore të drurit deri në 70%.

Kategoritë: ,
Brandet: Haro
Struktura Parket inxhinierik
Klasifikimi 1-strip
Fuga 2V
Dimensionet 13.5 x 180 x 2200 mm
Sipërfaqja Me vaj dhe dyll
Montimi Top Connect
Seria 4000

Përshkrim

Në krahasim me dyshemetë prej druri masiv, parketi me shumë shtresa është gjithashtu zgjedhja më e mirë për sa i përket qëndrueshmërisë, ekologjisë dhe raportit çmim-cilësi.

HARO PARQUET ju jep qetësinë që keni instaluar një dysheme të sigurt dhe të rehatshme në shtëpinë tuaj. Prova më e mirë është performanca e shkëlqyeshme ndaj zjarrit, rezistenca ndaj rrëshqitjes dhe vetitë termike të këtij parketi.