Walnut Royal Tahiti

L0

Parketi inxhinierik është një zgjedhje e shkëlqyeshme në shumicën e zonave të shtëpisë duke dhënë një pamje natyrale dhe ngrohtësinë e drurit.

286 Views
SKU: 10505 Kategoritë: ,
Brandet: Barth
Struktura Parket inxhinierik
Klasifikimi 1-strip
Fuga 4V
Dimensionet 14 x 148 x 1860 mm
Sipërfaqja Me vaj
Montimi Drop Down

Përshkrim

Shtresa e sipërme përfaqësohet nga llojet e dyshemesë së drurit, si lisi, arra etj.
Nuk mund të gaboni kurrë në prestigjin unik që dyshemeja prej druri i sjell një ambienti bashkëkohor apo edhe tradicional.
Koleksioni i parketeve inxhinierike ofron një shumëllojshmëri të gjerë të dyshemeve premium për çdo kërkesë tuajën-nga dyshemeja e thurur klasike e deri në dyshemenë elegante. Parketi i errët u jep dhomave një ndjesi komode. Mund të kombinohet me të gjitha stilet e mobilimit dhe në të njëjtën kohë t’i japi çdo dhome një pamje të këndshme.