Oak- Prime Select

L0

Parket druri i patrajtuar. Parket inxhinierik Prime Select  reflekton në mënyrë të përsosur karakteristikat e veçanta të llojit të drurit të përzgjedhur, ngrohtësinë dhe bukurinë natyrale të drurit

337 Views
Kategoritë: ,
Brandet:
Kodi Prime Select
Kompania Grakom
Përmasat 16x100x600mm 16x120x800mm 16x140x1000mm 16x160x1000mm 16x180x1000mm
Kategoria Select, 1 Strip

Përshkrim

Parket druri i patrajtuar. Parket inxhinierik Prime Select  reflekton në mënyrë të përsosur karakteristikat e veçanta të llojit të drurit të përzgjedhur, ngrohtësinë dhe bukurinë natyrale të drurit