Oak Linhart

L0

Parketi inxhinierik është një zgjedhje e shkëlqyeshme në shumicën e zonave të shtëpisë duke dhënë një pamje natyrale dhe ngrohtësinë e drurit.

285 Views
SKU: 10120 Kategoritë: ,
Brandet: Barth
Struktura Parket inxhinierik
Klasifikimi 1-strip
Fuga 4V
Dimensionet 15 x 189 x 1860 mm
Sipërfaqja Me vaj natyral
Montimi Drop Down

Përshkrim

Shtresa e sipërme përfaqësohet nga llojet e dyshemesë së drurit, si lisi, arra etj.
Nuk mund të gaboni kurrë në prestigjin unik që dyshemeja prej druri i sjell një ambienti bashkëkohor apo edhe tradicional.
Koleksioni i parketeve inxhinierike ofron një shumëllojshmëri të gjerë të dyshemeve premium për çdo kërkesë tuajën-nga dyshemeja e thurur klasike e deri në dyshemenë elegante.
Nëse jeni duke kërkuar si t’i bëni hapësirat tuaja të jetesës të duken më të ndritshme, më të mëdha dhe më të mirëpritura zgjidhni parketin e duhur të në tonalit të hapur, i jep shtëpisë suaj hapësirën dhe qetësinë e nevojshme. Ideale për dhoma me hapësira të mëdha.