Oak- Classic Nature

L0

 

Parket inxhinierik Classic Natur, reflekton në mënyrë të përsosur karakteristikat e veçanta të llojit të drurit të përzgjedhur, ngrohtësinë dhe bukurinë natyrale të drurit.

208 Views
Kategoritë: ,
Brandet:
Kodi Classic Nature
Kompania Grakom
Përmasat 16x100x600mm 16x120x800mm 16x140x1000mm 16x160x1000mm 16x180x1000mm
Kategoria Natural, 1 Strip,4V

Përshkrim

Parket inxhinierik Classic Natur, reflekton në mënyrë të përsosur karakteristikat e veçanta të llojit të drurit të përzgjedhur, ngrohtësinë dhe bukurinë natyrale të drurit.