Origins Carpet 505 250x350cm

Osta është një prodhuese autentike belge e qilimave “handmade”.

Dimensions 250x350 Thickness (cm) 0.50
Country of origin Belgium
Colour Grey
Material Cotton, Wool
Fabrication Jacquard flatweave carpets
Anti-static Yes
Anti-allergic Yes

Përshkrim

Osta është një prodhuese autentike belge e qilimave “handmade”.Reputacioni në mbarë botën është krijuar përmes përvojës 80 vjeçare në industrinë e gërshetimit. Cilësia e produktit dhe kënaqësia e klientit garantohen nga secili punonjës i kompanisë.