Ola Stool

L0

Karrigia Ola rritet më lart: ajo përshtat të njëjtin koncept të fletëve të lakuara që konvergojnë drejt një pike të vetme qendrore, por këtë herë në formën e një stoli.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Forma e mbushur dhe mikpritëse e koleksionit Ola shtrihet në një përdorim tjetër brenda zonës së ngrënies, i disponueshëm në dy lartësi të ndryshme, të destinuara për përdorim banesor dhe komercial. Mbulesa plotësisht të lëvizshme.