Oak Markant

Eleganca e parketit inxhinierik është gjithmonë bashkëkohore. Parketi inxhinierik ju lejon të krijoni një mjedis miqësor të dyshemesë/ambientit që do të qëndrojë me ju për shumë vite në vijim.

SKU: 524614 Kategoritë: , Tag:
Brandet: Haro
Struktura Parket inxhinierik
Klasifikimi 1-strip Toscana
Fuga 4V
Dimensionet 13.5 x 120 x 1000 mm
Sipërfaqja E llakuar
Montimi Top Connect

Përshkrim

Shumëllojshmëria e madhe e stileve dhe ngjyrave të ndryshme ju jep mundësi zgjedhjeje për të shprehur personalitetin tuaj. Në dhomat me ndriçim mund të përdorni ngjyra më të errëta të parketit, ndërsa ne dhomat më pak dritë mund të bëni një zgjedhje të ngjyrave më të lehta. Ngjyrat e hapura te parketit zakonisht e bëjnë një dhomë të duket më e madhe, ndërsa parketet në ngjyrë më të errët e bëjnë atë të duket më e vogël.
Krahas një pamje vizuale te përsosur dhe përbërjes të tij, parketi inxhinierik i jep ambientit nje vlerë të shtuar. Parketi inxhinierik në dukje dhe qëndrueshmëri nuk dallohet nga dyshemetë tradicionale të drurit, duke reflektuar në mënyrë të përsosur karakteristikat e veçanta të llojit të drurit të përzgjedhur, ngrohtësinë dhe bukurinë natyrale të drurit.