Ngjitës elastik për shtrim parketi – Wakol MS 260

Kategoritë:
Brandet: Wakol
Metoda e aplikimit madhësia e nivelit të mistrive sipas TKB B3, B5, B11, B13 ose B15 (parket), A2 (tape), TAKA E specializuar WAKOL 5, teh WAKOL Specialty Trowel 5
Konsumi përafërsisht Parket 700-1500 g/m² përafërsisht. 400-450 g/m² tape përafërsisht. 1700-1800 g/m² me WAKOL Specialty Trowel 5 ose WAKOL Specialty Trowel Blade 5
Koha e transmetimit asnjë
Koha e hapjes përafërsisht 40 minuta
Magazinimi ruani në një vend të freskët dhe të thatë; jo i ndjeshëm ndaj ngricave
Baza MS-Polimer

Përshkrim

“Përdorimi
Ngjitës parketi MS me 1 përbërës të fortë rezistent ndaj gërvishtjes, për shtrimin e mozaikut (min. 16 mm në gjerësi, maks. 200 mm në gjatësi), shirit, parket prej druri prej 10 mm , parket inxhinierik,parket masiv ( deri në max. 18 cm në gjerësi), HDF/MDF dhe shtresë stabilizuese të tapës në absorbues dhe nën dysheme jo absorbuese në ambiente të mbyllura.”