Heracleum Chandelier

L0

Natyra takon teknologjinë në Heracleum II Suspended by Bertjan Pot.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo llambë LED e ajrosur është e frymëzuar nga bima e lulëzuar me të njëjtin emër që mund të rritet deri në 5 metra. Gjethet e bardha në Heracleum II Suspended degëzohen nga një degë duke krijuar një strukturë shumë teknike, natyrore falë Electrosandwich nga studioja Marcel Wanders. Heracleum II Suspended vjen në dy madhësi dhe tre ngjyra të ndryshme.