Farooo Earth Lamp

L0

Emri Farooo është frymëzuar nga fjala italiane për një far dhe rrezja e tij e dritës, e cila vepron si udhëzim për anijet rreth vijave të rrezikshme bregdetare.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Karakterizohet nga një trup zbukurues dhe një hije bashkëkohore, kjo llambë vjen në tre dimensione dhe ngjyra elegant.Me rrezen e dritës së Farooo notoni të lumtur drejt shkëlqimit të saj të butë dhe të qetë.