Circuss Mirror

Send i punuar me dorë. Papërsosmëritë janë pjesë e sharmit dhe nuk shihen si defekt.

Product code CIRCUSMIR
Material MDF with Steel and Glass
Width (cm) 114
Depth (cm) 5
Height (cm) 150
Volume (m3) 0.43
Nett Weight (kg) 23

Përshkrim

“Send i punuar me dorë. Papërsosmëritë janë pjesë e sharmit dhe nuk shihen si defekt. Për shkak të prodhimeve të bëra me dorë dhe ndryshimet janë të mundshme.
Kjo pasqyrë përfshin kllapa montimi për varjen horizontale ose vertikale (Vidhat nuk janë të përfshira).”