Mirror Laurel

L0

Nëse e doni trendin botanik të xhunglës, pasqyra e bukur me dafina me laps është një gjë e domosdoshme për ju!

116 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me përfundimin e saj të shkëlqyeshëm prej bronzi të cilësisë së mirë dhe detajet e ndërlikuara, kjo bukuri arbërore do t’i japë pasuri tropikale brendshme tuaj.