Alanda ’18 Small Table

Tavolina e kafesë Alanda, një produkt ikonë që filloi në vitet 1980, tani është risjell në homazh të Paolo Piva, arkitektit dhe stilistit të madh.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Tavolina e kafesë Alanda, një produkt ikonë që filloi në vitet 1980, tani është risjell në homazh të Paolo Piva, arkitektit dhe stilistit të madh. Një komplement shumë i suksesshëm i arredimit klasik dhe vintage, Alanda është një nga objektet më tipike të dizajnit të një periudhe me një mori shenjash stilistike të forta, të guximshme, shpesh në një dialog me arkitekturën, duke riprodhuar elementet më tërheqëse dhe karakteristike të saj në miniaturë. . Struktura e Alandas, kujton një grup piramidash të përmbysura.. Alanda ‘18 ofrohet në dy përmasa me strukturë në shufër çeliku të lyer dhe sipërfaqe xhami.