LITHOS SMALL TABLE

L0

Katror, drejtkëndor ose rrethor për tu vendosur në qendër të një dhome ose pranë divaneve, tryezat e vogla Lithos kanë maja në mermer të zi Portoro, mermer të zi Marquinia, mermer të bardhë Calacatta, mermer jeshil Guatemala, mermer noir Sahara, mermer noir Sahara ose mermer travertin, me ngjyrën e tij tipike të dritës.

71 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ato janë gjithashtu të disponueshme në një version prej druri me majë të sipërme dhe të poshtme të lëmuar në lis gri, lisi të lehta të krehur, lisi të zi të krehur ose lisi të tymosur përfundime të prera të përafërta. Korniza është prej bronzi saten, çelik i pikturuar me nikel ose me fund bakri.