Leonardo Set Of 3

L0

Ky grup mahnitës 3-pjesësh i Objekteve Leonardo është një prekje e shkëlqyeshme e tavolinave të kafesë, rafteve dhe sipërfaqeve të tjera që kërkojnë diçka shtesë.

95 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Globet janë të përbërë nga kocka natyrale dhe të montuara në stenda të zbukuruara me një përfundim nikeli.