Box Rocabar

L0

Krijoni shkëlqim të shtuar kur shërbeni në tryezë me gotë të pastër Rocabar L Box.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Përbëhet nga një kuti e rrumbullakët me kapak, ajo ka stil të rafinuar të stilistit dhe mund të përdoret për të mbajtur artikujt të ruajtur gjatë ekspozimit ose servirjes. Ajo përmban një model xhami të prerë thellë kryq të krijuar nga artizanët e aftë.