Lana Carpet 74 240x340cm

Osta është një prodhuese autentike belge e qilimave “handmade”.

Dimensions 240x340 Thickness (cm) 4.0
Country of origin Belgium
Design Geometric
Fabrication Jacquard flatweave carpets
Anti-static Yes
Anti-allergic Yes

Përshkrim

Osta është një prodhuese autentike belge e qilimave “handmade”.Reputacioni në mbarë botën është krijuar përmes përvojës 80 vjeçare në industrinë e gërshetimit. Cilësia e produktit dhe kënaqësia e klientit garantohen nga secili punonjës i kompanisë.