Curious Drops Rug Cd3.03 3X4m

Elemente abstrakte me bojëra uji që përzihen në mënyrë harmonike dhe përshtaten në çdo shtëpi luksoze.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Elemente abstrakte me bojëra uji që përzihen në mënyrë harmonike dhe përshtaten në çdo shtëpi luksoze ose qendër komerciale duke futur një shije të nivelit të lartë për ata që dëshirojnë të jetojnë në një vend estetikisht të këndshëm.