Heracleum Endless Copper

L0

Natyra takon teknologjinë në Heracleum II Suspended by Bertjan Pot. Kjo llambë LED është e frymëzuar nga bima me të njëjtin emër që mund të rritet deri në 5 metra.

145 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Gjethet e bardha në Heracleum II Suspended degëzohen duke krijuar një strukturë shumë teknike, natyrore falë Electrosandwich nga studioja Marcel Wanders. Heracleum II Suspended vjen në dy madhësi dhe tre ngjyra të ndryshme.