Ceiling Lamp Hyeres

L0

Injektoni magjepsjen e Art Deco në brendësinë tuaj me llambën e tavanit Hyères.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo llambë luksoze tavani me pamje të cilësisë së mirë përmban një kornizë dhe zinxhir nikeli të lëmuar gjashtëkëndësh dhe një seri pikash akrilike skulpturore të cilat lejojnë shkëlqimin e dritës të ndriçojë nga pajisjet e brendshme të dritës.