Console Henley 90Cm

L0

Shtoni stil të përjetshëm në dhomën tuaj të ndenjes me tavolinën e hijshme të konsolës Henley S.

232 Views
Kategoritë: , ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo konsolë e sofistikuar përmban një kornizë të përfunduar me nikel dhe një majë të bukur të mermerit kafe me thekse delikate të toneve të bardha dhe të nuancës.