Graboplast Fortis Cactus

Grabo Fortis është një dysheme me strukturë homogjene me trashësi 2 mm

Struktura Dysheme Homogjene
Përmasat 2 x 2 x 20 mm

Përshkrim

Dyshemeja Fortis i përket klasës më të lartë të rezistencës ndaj konsumimit (Grupi T), prandaj është zgjidhja më e qëndrueshme dhe e besueshme për vendet publike. Eshtë e lehtë të zgjedhësh nga shumëllojshmëria e gjerë e dizajneve te dyshemeve Grabo Fortis, e cila ju lejon të krijoni interiorin tuaj për klinika, dyqane, zyra dhe ambiente të tjera komerciale

Falë sipërfaqes iGUARD PUR pastrimi i dushemesë Fortis është shumë i thjeshtë dhe ka rezistencë të shkëlqyeshme ndaj kimikateve dhe agjentëve pastrues. Me përdorimin e tij ju mund të kontribuoni në mbrojtjen e mjedisit, pasi përmban një material 100%  të ricikluar.