Graboplast SilverKnight

Dyshemeja GraboSafe Silver Knight është një dysheme rezistente ndaj rrëshqitjeve dhe gërvishtjeve.

Struktura Dysheme Homogjene
Përmasat 2 x 2 x 20 mm

Përshkrim

Është në dispozicion në dru dhe në të gjitha modelet bashkangjitur gjithashtu. Dyshemeja Silver Knight vjen me trashësi 2 mm dhe ka shtresë speciale 0,7 mm. Kjo veshje ofron aplikime shtesë të qëndrueshme dhe teper rezistente. Kjo shtrese dyshemeje rekomandohet që të përdoret në kujdesin shëndetësor, arsimin, korridoret, kuzhinat, ashensore etj