Ginestra

L0

Mbledhja e tryezave të mëdha drejtkëndëshe dhe të rrumbullakëta të ngrënies që përmbajnë detaje natyrore strukturore të dru tikut dhe pjesët e sipërme të dizajnuara, të studiuara për t’u përputhur me futjet qendrore të bëra prej gresi prej porcelani të bardhë Calacatta.

136 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

I njëjti koleksion përmban një karrige, gjithmonë në dru tik natyral, me linja harmonike të sinqerta që frymëzohen qartë nga trendet veriore. Karakterizohet nga një ndërthurje në fibra polipropileni që është ideale për përdorim në natyrë. Ngjyrat zgjidhen që të përputhen me dru tik natyral me një ndërthurje ngjyrë bezhë. Komoditeti garantohet nga jastëkët e sediljes dhe pjesës së pasme.