Geo Armchair

L0

Geo është një kolltuk i rrumbullakosur, protagonist në një shtëpi. Genshtë bujare pa pushtuar hapësirë, mikpritëse pa u mbytur dhe e butë pa qenë informale.

113 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Falë dizajnit të tij unik, Geo është voluminoz, por i lehtë, si një fole e pezulluar në ajër që mbahet nga degë të vogla. Përmasat janë hartuar me vëmendjen më të madhe. Çdo detaj është studiuar me kujdes për t’i dhënë jetë një objekti të veçantë ku vëllimi kryesor i sediljes dhe vëllimi shumë i lehtë i këmbëve gjejnë një harmoni unike së bashku. Metali shton një ndjesi luksoze. Më tej, predha e materialit është plotësisht e lëvizshme për pastrim kimik dhe struktura metalike në përfundimet e ndryshme është krijuar për pastrim të lehtë. Mbulesa plotësisht të lëvizshme.