Lamina Chair

L0

Stabiliteti strukturor sigurohet nga sipërfaqja e ngurtë e sediljes që siguron dhe stabilizon dy skajet anësore të karriges.

62 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Pamja e rehatshme falë trupit të veshur plotësisht me lëkurë dhe të mbushur me koleksion, koleksioni Lamina dallohet nga kënde të rrumbullakosura që i japin origjinalitet ansamblit dhe detajeve të rafinuara sartorial që nxjerrin në pah cilësinë e shkëlqyeshme të proceseve dhe materialeve të përdorur.