Floor Lamp Holmes

L0

Me bazën e saj të lëmuar të llambës në formë ore rëre dhe linjat strukturore

Out of stock

Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

llamba e dyshemesë Holmes është krijuar për tu spikatur me stil.