Chair Emilio Black Velvet

L0

Shtoni një prekje të magjepsjes dhe pasurisë së Gatsby në sallonin tuaj, zonën e ndenjes ose dhomën e gjumit me Emilio Chair.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Selia e veshur me kadife të zezë të këtij fauteuil dallues ka një kurriz të lakuar dhe një bazë kthyeshëm dhe përmbahet nga një kornizë prej ari të lëmuar dhe me shkëlqim.