Elisa Chair

L0

Struktura harmonike bashkon estetikën dhe komoditetin: rrotulluesit e karriges, pjesa e pasme me susta çeliku, të cilat lejojnë elasticitetin dhe e bëjnë mbështetjen ergonomike.

286 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Struktura harmonike bashkon estetikën dhe komoditetin: rrotulluesit e karriges, pjesa e pasme me susta çeliku, të cilat lejojnë elasticitetin dhe e bëjnë mbështetjen ergonomike.