Wall Lamp Augusta

L0

Përfundoni skemën tuaj të ndriçimit në stilin bashkëkohor me llambën rombike Augusta Wall Wall.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Llambat janë të fshehura me zgjuarsi midis dy shtresave alternative të çelikut të përfunduar me nikel, duke shtuar tërheqjen frymëzuese për banesat private, si dhe vendet e mikpritjes.