Bookend Globe S.2

L0

Mbështetni librat tuaj të çmuar me setin tërheqës të 2 Globe Bookends.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Duke kanalizuar magjepsjen e botës së vjetër në dekorin e shtëpisë tuaj, ky grup prej dy librash të përfunduar me nikel me detaje të përfunduara prej bronzi do të jetë një shtesë e dobishme dhe dekorative në zyrën tuaj të shtëpisë, studimit ose sallonit.