Cushion Aletti S

L0

Me qepjet e saj në formë diamanti dhe kokën e qëndisur të dorës së drerit, kadifeja e zezë Aletti Jastëk do të shtojë një prekje elegante në dhomën tuaj.

119 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Klasik dhe i përjetshëm, kjo jastëk me hedhje katrore do të përshtatet lehtësisht në ambientet e brendshme tradicionale dhe eklektike.