Datcha Hurricane

L0

Ndriçoni brendësinë tuaj në një çast me uraganin e rafinuar Datcha.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me përfundimin e tij me shkëlqim të nikelit dhe kavanozin e pastër prej qelqi, kjo mbajtëse qirinjsh me siguri do të shtojë stilin dhe elegancën klasike në dekorin e shtëpisë tuaj.