Chandelier Tortora

L0

Krijoni një pikë fokale retro-elegante në hapësirën tuaj të jetesës me Llambadarin Tortora.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ky interpretim asimetrik i ndriçimit modern të stilistit të Mid-Shekullit ngre menjëherë dhomën tuaj! Ajo përmban një fund antik prej bronzi dhe 12 globe të qelqit të bardhë.