Chandelier Infinity

L0

Shtoni dramë në brendësinë tuaj me llambadarin e pafund të lëmuar.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo varëse magjepsëse e tavanit Art Deco përmban një pezullim të përfunduar me gunë dhe shufra qelqi kristal dekorativ.