Earth Dining Table

L0

Një shembull autentik i “dizajnit të mirë” që ndërthur pastërtinë e dizajnit dhe funksionalitetin.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

toka është një tryezë e rrumbullakët me madhësi bujare, që përmban një disk prej mermeri me rrota, shumë popullor në vendet aziatike. bazë metali në fund bronzi të errët.