Dott Mirror Med

Buza e lyer në ngjyrë ari është punuar me dorë nga fletë çeliku e përkulur. Ka të ngjarë që të ketë papërsosmëri dhe bashkimi/saldimi do të jetë gjithmonë i dukshëm.

SKU: DOTTM-BRUG Kategoritë: , , , , Tag:
Brandet: Versmissen
Product code DOTTM-BRUG
Finish Brushed Gold
Material Stainless Steel
Diameter (cm) 55
Depth (cm) 6
Volume (m3) 0.032
Nett Weight (kg) 4.5

Përshkrim

Buza e lyer në ngjyrë ari është punuar me dorë nga fletë çeliku e përkulur. Ka të ngjarë që të ketë papërsosmëri dhe bashkimi/saldimi do të jetë gjithmonë i dukshëm. Pastroni me një leckë të butë të thatë, mos përdorni detergjentë.