Desk Paco

L0

Shtoni klasë dhe komoditet në zyrën tuaj të shtëpisë, dhomën e gjumit ose korridorin me tavolinën bashkëkohore Paco.

Kategoritë: , ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Korniza e zezë e hollë përmban tre sirtarë ruajtjeje me pamje gri shagreen dhe doreza antike prej bronzi.