Deluxe Ashtray

L0

Ju nuk duhet të jeni duhanpirës për të vlerësuar bukurinë skulpturore të Tavëll Deluxe me përfundimin e nikelit.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Prania e tij do të shtojë menjëherë një prekje elegante në sallonin tuaj. Dhe meqenëse kjo tavëll ka një kapak, mund të përdoret si një kuti me stil ruajtjeje.