Carpet Herringbone 200X300cm

Me pamjen e tij natyrale dhe modelin klasik të kurrizit, qilimi i fildishit me kurriz peshku do të përmirësojë dekorin tuaj.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me pamjen e tij natyrale dhe modelin klasik të kurrizit, qilimi i fildishit me kurriz peshku do të përmirësojë dekorin tuaj. Punuar me dorë nga 100% viskozë, një fibër sintetike natyrale. Qilimat prej fije mëndafshi kanë një shkëlqim mëndafshi kur ekspozohen ndaj dritës. Prandaj, viskoza përdoret si një zëvendësim i përshtatshëm për mëndafshin. E lehtë për tu mirëmbajtur dhe veçanërisht e përshtatshme për njerëzit që janë alergjikë ndaj qimeve të kafshëve.